Все це розтерти+ 1 ст. л. з верхом амонію, розведеного молоком (0,5 стакана теплого).
Муки скільки вбере, так, щоб замісити тісто як на печиво густиною. Попекти коржі = 10
Приготувати
крем: почистити яблука, порізати на скибки десь приблизно на трьох
літрову катрюлю + трохи води, протушити. Коли яблука розваряться + 3
ст.л. сметани, цукор і ваніль на смак. Можна ще + корицю В кінці + 100 г масла.
Коржі
перемастити, але всі десять паляниць роблять пляцок зависоким - можна
сміливо ділити на два. Зверху залити шоколадною помадкою за улуюбленим
рецептом. Смачного!!! http://dreamfood.ua/forum/topic_2378/7 дуже цікавий сайт,треба не забути......
Коментарі
Додати коментар