Рецепти   настя бабич

фруктовий пиріг

пиріг можна робити і з іншими фруктами.до його можна добавити морозиво.

Інгредієнти:

675г яблук
3ст ложки соку чи води
2ст ложка цукру
1стакан борошна
85гмасла

увімкни духовку на 200 С

Спосіб приготування

почисть яблука розріж на невеликі частини вийми серцевину.поклади їх в миску для пирога.додай сік чи воду і 1 ст ложки цукору ідобре перемішай.в іншу миску засип борошно поріж масло кубиками кінчиками пальців увітри масло в борошно. коли вміст миски нагадуватиме хлібні крихти,додай решту цукру вміси його руками.

виклади крихти поверх яблук і сильно притисни веделкою.постав форму на лист.постав пиріг у духовку і випікай протягом 35-40 хвилин поки скоринка не набуде золотисто-коричневого кольору.

0