Спочатку потрібно зварити мясний бульйон (тривалість варіння залежить від його свіжості, триватиме від 1,5 до 2 годин.
Після готовності усі мясні продукти нарізаємо кубиками і кидаємо до бульйону і залишаємо на маленькому вогні.
Цибулю нарізаємо та обжарюємо до золотистого кольору, і тоді додаємо томатну пасту.
Натираємо на терці солені огірки і обсмажуємо в невеликій кількості мясного бульйону.
Після того смажені складники додаємо до бульйону з мясом і доводимо до кипіння...
Через 5-10 хвилин вимикаємо вогонь і залишаємо настоюватись на 15-20 хвилин...
Готову страву прикрашаємо лимоном та зеленню
СМАЧНОГО!!!
Коментарі
Додати коментарMаряна*
13.02.12, 22:33
Dimonimus
23.02.12, 22:39Відповідь на 1 від Mаряна*
капець ну що за сміхотливі наїзди??????
Mаряна*
33.02.12, 22:42Відповідь на 2 від Dimonimus
Dimonimus
43.02.12, 22:49Відповідь на 3 від Mаряна*
Так я і готую з душую, но подумаєш незнаю правильних термінів. а тут на тобі
анонім
57.02.12, 14:03
а дві сосиски- использовать для перекуса во время проготовления?)
как по мне класный рецепт. в избранное)))
Dimonimus
67.02.12, 14:38Відповідь на 5 від анонім
Можна і для перекусу, але тоді треба 4 брати
анонім
77.02.12, 15:08Відповідь на 6 від Dimonimus
Dimonimus
87.02.12, 16:27Відповідь на 7 від анонім
анонім
97.02.12, 16:34Відповідь на 8 від Dimonimus
М249)))
анонім
107.02.12, 16:35Відповідь на 8 від Dimonimus
пулемет