Рецепти   Bimep

Житній хліб спечений на сковороді

Житній хліб спечений на сковороді

Класичний хліб. Дуже легко готується і просто незамінний там, де хліб взагалі не випікають.

Інгредієнти:

житнє борошно
1 яйце
250 мл кефіру (простокваша або йогурт)
0,5 ч.л. соди
спеції за смаком

Спосіб приготування

1 яйце збити з дрібкою солі, влити 250 мл кефіру (простокваші або йогурту) і 0,5 ч.л. соди. Додати спеції за смаком (кмин, сушений кріп, коріандр, а любителі сала навіть можуть додати копчене сало). Все добре перемішати і додати житнього борошна, стільки щоб вийшло рідкувате тісто. Залишити на 10 хвилин. Додати ще житнього борошна і замісити м'яке тісто, розкатати коло за величиною сковорідки. Сковорідку з товстим дном посипати борошном і випікати хліб 10 хвилин накривши кришкою на повільному вогні, потім перевернути і випікати ще 10 хвилин.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 10, з них друзів: 0.

  • Fate
  • gurina-l
  • Lariska
  • svetik219
  • vilga
  • АльБі
  • Маммамія
  • Пaнi H@дія
7

16.04.15, 13:48

Спасибо за рецепт, попробую сделать такой хлеб)))))

26.04.15, 21:47Відповідь на 1 від EVA KIEV

Будь-ласка, завжди рада))

321.04.15, 12:35

отлично... надо будет попробовать .

422.04.15, 10:21Відповідь на 3 від svetik219

Смачного ^_^

522.04.15, 15:03

На пательні! Нічого собі!

622.04.15, 19:50Відповідь на 5 від Rиsя

Так, і навіть без духової шафи)

723.04.15, 17:20Відповідь на 6 від Bimep

спробую якось

824.04.15, 10:44Відповідь на 7 від Rиsя

Смачного)