Житній хліб спечений на сковороді
Класичний хліб. Дуже легко готується і просто незамінний там, де хліб взагалі не випікають.
Інгредієнти:
житнє борошно
1 яйце
250 мл кефіру (простокваша або йогурт)
0,5 ч.л. соди
спеції за смаком
Спосіб приготування
1 яйце збити з дрібкою солі, влити 250 мл кефіру (простокваші або йогурту) і 0,5 ч.л. соди. Додати спеції за смаком (кмин, сушений кріп, коріандр, а любителі сала навіть можуть додати копчене сало). Все добре перемішати і додати житнього борошна, стільки щоб вийшло рідкувате тісто. Залишити на 10 хвилин. Додати ще житнього борошна і замісити м'яке тісто, розкатати коло за величиною сковорідки. Сковорідку з товстим дном посипати борошном і випікати хліб 10 хвилин накривши кришкою на повільному вогні, потім перевернути і випікати ще 10 хвилин.
Коментарі
Додати коментарEVA KIEV
16.04.15, 13:48
Спасибо за рецепт, попробую сделать такой хлеб)))))
Bimep
26.04.15, 21:47Відповідь на 1 від EVA KIEV
Будь-ласка, завжди рада))
svetik219
321.04.15, 12:35
отлично... надо будет попробовать .
Bimep
422.04.15, 10:21Відповідь на 3 від svetik219
Смачного ^_^
Rиsя
522.04.15, 15:03
На пательні! Нічого собі!
Bimep
622.04.15, 19:50Відповідь на 5 від Rиsя
Так, і навіть без духової шафи)
Rиsя
723.04.15, 17:20Відповідь на 6 від Bimep
спробую якось
Bimep
824.04.15, 10:44Відповідь на 7 від Rиsя
Смачного)