накришену цибулю посолити, полити олією і перемішати, тим самим змащуючи боки посуду для запікання
рибу почистити, помити і викласти шаром на сиру цибулю
посолити, поперчити, полити олією
бажано брати саме морську рибу - в річкової "спісіфічний" свій запах... не то...))
кришкою не накривати; випікати в нагрітій до 180-200 градусів духовці 40-50 хв. (в залежності від виду риби, як довше пекти - буде сухіша)
при випіканні стоїть аромат на всю хату - наче чебуреки смажать)))
це Вам не парена чи тушкована риба))) - печена, не розлазиться, має свій насичений смак
цибуля не дає їй висохнути, а як багато її (цибулі) покласти - буде гарна підливка до гарніру
Коментарі
Додати коментарzoлотоволоs
113.06.13, 15:00
Чудовий рецепт!
Спробую приготувати!
Oлenka
213.06.13, 15:02Відповідь на 1 від zoлотоволоs
на здоров"я
головне - легкий (бо без анчоусів )
zoлотоволоs
313.06.13, 15:03Відповідь на 2 від Oлenka
Це точно...
Пробіотик
413.06.13, 15:07
що за "риб"??? ви часом не з Кавказу, там теж роди та множину плутають, переходячи на чужу мову.
Oлenka
513.06.13, 15:10Відповідь на 4 від Пробіотик
був би у тебе аквас ти б рибів ще й не так називав
ото вже і побалуватись ніззя
Пробіотик
613.06.13, 15:12Відповідь на 5 від Oлenka
я за гумор усіма кінцівками. просто є місця де він до речі і де виглядають дивно. в рецептах наче не місто, бо дехто може подумати, що то таке слово чи діалект.
Oлenka
713.06.13, 15:13Відповідь на 6 від Пробіотик
то слина заважала, поки писала от латеру і не дописала, побігла гобідати (їсти її ж)
Пробіотик
813.06.13, 15:22Відповідь на 7 від Oлenka
ну смачного, я зараз чаювати буду
Oлenka
913.06.13, 15:28Відповідь на 8 від Пробіотик
дякую... чи як кажуть на Західній Україні веселі люди: "Смачного! - А Вам що до того?!"
Пробіотик
1013.06.13, 15:31Відповідь на 9 від Oлenka
у нас так теж кажуть, так о цей жарт спільний