Чотири середніх яблука,
зрізати шкірку і збити блендером в пюре з додаванням цукру або фруктози.
Попередньо замочити желатин в
100г холодної води 2 десертні ложки. Нагріти - але не кип'ятити! і тонкою
цівкою влити в пюре, і ще раз збити.
Розлити по формочках і
поставити в холодильник. Яблучне пюре дуже швидко застигає - хвилин 40-50.
Потім приготувати таке ж пюре
з 2-х яблук, і влити туди ж трохи сметани з кефіром (можна щось одне), додати
таку ж кількість желатину.
Дістати формочки і вилити на
яблучне пюре, яке вже застигло.
Почекати поки застигне ... Смачного…
Зверху можна потім покласти листя м’яти, шматок фрукта, потерти шоколад
тощо…
Коментарі
Додати коментар