2. огірок очистити якщо шкірка груба. Нарізати дрібними кубиками (0,3х0,3 см)
3. З риби вийняти всі кістки, нарізати трібно.
4. сир нарізати дрібно.
5. вийнятий м'якуш авокадо теж нарізати й додати до всього.
6. збризнути все трішки соком лимона, та вимішати. Має вийти не волога маса, що розпадається, але якщо зліпити кульку - тримається. Якщо дуже сухе - можна зв'язати краплею майонеза або додаванням сиру.
7. Зліпити з маси дві величенькі кулі, вкласти їх до лодочок з авокадо, приплюснути, зліплюючи масу з лодочкою.
8. Подавати охолодженим, прикрасивши кружальцем огірка, скибочкою лимона.
Найкраще смакує з будь-яким овочево-імбирним напоєм. Наприклад, цим: томатний коктейль "сувора пристрасть"
Коментарі
Додати коментар