Печиво розмолоти до крихти міксером, додати розтоплене масло, перемішати і викласти у форму, добре утрамбувавши. Форму для охолодження поставити у холодильник.
Залити 15гр. желатину 100мл. холодної води на 10 хвилин, потім поставити на вогонь і помішувати до розчинення. Сир, сметану, цукор(200гр.) і ванільний цукор перемішати міксером. В сирну суміш додати желатин, ретельно перемішати. Сирну суміш викласти на шар з печива і знов поставити в холодильник.
Залити 10гр. желатину 100мл. холодної води на 10 хвилин. Очищену і промиту полуницю змішати з 3 ст.л. цукру(75гр.), поставити на вогонь, помішувати, прокип'ятити 5 хв.зняти з вогню, додати розбухлий желатин і перемішати. Коли суміш остигне до кімнатної температури, збити її міксером, налити останній шар у форму на сиркову масу і поставити у холодильник мінімум на 3 години.
Смачного!
Коментарі
Додати коментар