Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:Вага: 700гр. Час: 2год.20хв.
вода, сіль і цукор.Потім додаю борошно, крупи і сухі дріжджі(або розведені свіжі). Ставлю контейнер у хлібопічку.
Вибираю програму 6, вагу хліба і бажаний колір скоринки. Натискаю на кнопку «Старт».
(в процесі замішування потрібно слідкувати за густиною тіста, до якого при
потребі додати муки або води, щоб воно було тугим і не розтікалося)
Після звукового сигналу додаю, льон, кунжут і тмин з кропом.
В кінці програми вимикаю хлібопічку, виймаю контейнер і викладаю хліб з контейнера студити.потребі додати муки або води, щоб воно було тугим і не розтікалося)
Після звукового сигналу додаю, льон, кунжут і тмин з кропом.
Коментарі
Додати коментарSunny Side
19.04.13, 08:32
Tatosha
29.04.13, 08:49
Богдан Ляшко
39.04.13, 08:55
Має бути дуже смачно!
Але ДРІЖДЖІ бажано замінити на "ПРИРОДНІ" - якщо ми вже маємо мету спети ЗДОРОВИЙ ХЛІБ!
Про те, з якої ХІМІЇ готують "Дріжджі Хлібопекарські" та про їх ШКОДУ для здоров*я - дивитись тут:
"Хлеб домашний вкусный, без "химических дрожжей!" = http://cook.i.ua/user/295100/8612/
+++ там же - як САМОМУ приготувати "ПРИРОДНІ ДРІЖДЖІ"
Гість: Мартышка Чита
49.04.13, 09:41
Ой і смачнючий, мабуть, хлібчик![](//i3.i.ua/v2/smiles2/mmmm.gif)
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/bravo.gif)
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/rose.gif)
Hudson Hawk
59.04.13, 09:48
Flow*
69.04.13, 13:39
це класно, та в кожної пічки свої рецепти, я побоююсь... що може не підійти.
MajsterOR
79.04.13, 14:27
А як би окрайчик на пробу?! Слинка капає
.
Паче
89.04.13, 14:41
Добрий день Олег!В липні буду у Львові, може зустрінемося?
Левус
99.04.13, 14:55Відповідь на 3 від Богдан Ляшко
Дякую за підказку. Скористаюся рецептом для виготовлення дріжджів, цікаво і головне корисно.
Левус
109.04.13, 15:01Відповідь на 8 від Паче