Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:Вага: 1000гр. Час: 2год.20хв.
вода, олія, сіль і мед.Потім додаю борошно і сухі дріжджі(або розведені свіжі). Ставлю контейнер у хлібопічку.
Вибираю програму 6, вагу хліба і бажаний колір скоринки. Натискаю на кнопку «Старт».
(в процесі замішування потрібно слідкувати за густиною тіста, до якого при потребі додати муки або води, щоб воно було тугим і не розтікалося)
Після звукового сигналу додаю, зерна льону, соняшника і мак.
В кінці програми вимикаю хлібопічку, виймаю контейнер і викладаю хліб з контейнера студити.Після звукового сигналу додаю, зерна льону, соняшника і мак.
Коментарі
Додати коментарГість: Wtug
14.02.13, 19:30
HELENNNN
24.02.13, 20:08
Домашній хліб-це смачно.
Левус
34.02.13, 21:29Відповідь на 2 від HELENNNN
Дякую, люблю смачненьке, тому експерементую
Левус
44.02.13, 21:43Відповідь на 1 від Гість: Wtug
Nadjusuk
59.02.13, 09:58
Windoo
69.02.13, 19:00
"Вибираю програму 8" - нисколько не понятно. Напишите, пожалуйста, название программы. У меня панас - там №8 - французский хлеб, полный цикл - 6 часов. Явно не та, что у Вас.
А что такое тип 170, помол, сорт ? вищий, 1-й, 2-й, оббивне, обдирне ?
Левус
713.02.13, 07:44Відповідь на 6 від Windoo
Програма N8 на моїй "Moulinex" - Хлеб обогащенный Омега 3; Цельная мука (T 110, T 130, T 150, T 170).
Тут на форумі про випічку темних сортів хліба http://mariana-aga.livejournal.com/152489.html
Левус
813.02.13, 08:07Відповідь на 5 від Nadjusuk