Група «Я українка»

Інші співтовариства

Всі рецепти користувача Aмaзонка*

Бульйон з індика з білими грибами

Бульйон з індика з білими грибами

Одиин з найсмачніших і найпоживніших бульйонів

Інгредієнти:

половина тушки індика, перець, сіль, вода; ... білі гриби, морква, цибуля, кріп, петрушка, спеції, ... яйця, гренки

Спосіб приготування

В 5-ти літрову кастрюлю вкладаємо половину тушки середнього індика /розрублену на 4 частини/ заливаємо водою і ставимо на 0,5 години на варку. У цей час підсмажуємо гриби, в кінці смаження додаємо цибулю і моркву і смажимо ще 2 хвилини. ...Як тільки вода закипить ретельно знімаємо усю піну. 
Після цього вкидаємо підсмажені гриби, цибулю і моркву; спеції сіль і перець, столову ложку рисової та половину столової ложки гречаної крупи і ставимо на невеликий газ на 1 годину. В кінці заправляємо бульон домашньою лапшею,  4-мя відвареними /порубленими/ яйцями і зеленню петрушки, кропу, ріпчатої цибулі. Подаємо бульйон з гренками або слойоними пиріжками.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 18, з них друзів: 0.

  • Bimep
  • gudzo
  • Julia_21*
  • Sergey250581
  • vk199
  • Анна Решетняк
  • Паче
14

222.03.11, 18:32Відповідь на 1 від Паче

... дякую за подаруночки ...

Гість: verchelli

519.06.11, 20:50

пальчики оближеш

анонім