Гриби добре солю та відварюю до готовності (15 хв.), нарізаю дрібними шматочками, а бульйон проціджую. Замочену звечора і відварену протягом двох годин квасолю, яка вже остуджена, перемелюю двічі на м’ясорубці.
Квашену капусту дрібненько шинкую, додаю олію, сіль перець, приправи і тушкую 25 хвилин.
Цибулю, моркву, петрушку ріжу дрібненько та смажу на оливі (цибуля має мати золотистий колір).
Підсмажую також до золотистого кольору пересіяне борошно та розводжу його частиною грибного бульону.
У решту грибного бульону кладу нарізану дрібними брусочками картоплю, гриби, квашену капусту, свіжу капусту, підсмажені цибулю і моркву, перемелену квасолю, дрібнесенько нарізаний часник, солений рижик та заливаю підливкою з борошна. Перемішую, додаю ложку томатного соусу, сіль, перець, приправи і ставлю варити ще на 30 хвилин на невеликому газі.
Подаючи на святковий стіл, прикрашаю капусняк зеленню петрушки. А також ставлю в окремій мисочці цибулю
посмажену на олії. Кожен додає її собі до смаку.
Коментарі
Додати коментарГість: ПсихоМартышка
127.12.11, 14:00
Іванка**
227.12.11, 14:07Відповідь на 1 від Гість: ПсихоМартышка
Гість: Люсси_Я
327.12.11, 14:26
Думаю, дуже смачно! А нащо квасолю перемелювати?
Іванка**
427.12.11, 15:04Відповідь на 3 від Гість: Люсси_Я
я її ше й через друшляк перетираю, щоб відділити великі лушпайки ... відповідь проста - дуже смачно !!!
Гість: Halynochka71
527.12.11, 16:33
Smit*
627.12.11, 18:52
Гість: Люсси_Я
727.12.11, 18:59Відповідь на 4 від Іванка**
Дякую! Забрала собi!!!
Vlad-Mier
828.12.11, 07:50
Незабудка*
928.12.11, 09:13
цікаво
Hudson Hawk
1028.12.11, 09:52
теперь есть захотел