Збиваємо яйця та сметану, додаємо борошно, вимішуємо до однорідної маси.
Плавлений сир тремо на тертці, додаємо його до тіста, вливаємо соєвий
соус, ретельно перемішуємо.
Змащуємо олією силіконовий килимок,
якщо не має килимка можна використати звичайний пергамент. Тонким шаром
викладаємо тісто у формі прямокутника 20*25 см, випікаємо близько 10
хвилин при температурі 200 градусів, до легкого зарум’янювання.
Даємо коржу трішки охолонути, знімаємо його з килимка чи пергаменту. Таким чином випікаємо 3 коржі.
Відварене
куряче філе подрібнюємо в блендері дрібно, але не в пюре. До
подрібненого філе додаємо плавлений сир, паприку, соєвий соус, сметану,
добре вимішуємо. Начинка виходить густою.
Рівномірно розподіляємо
начинку по коржах. І починаємо формувати рулет. Згортаємо перший корж,
коли він закінчиться прикладаємо до краю рулету наступний промащений
корж. Так само викладаємо і третій корж.
Готовий рулет ставимо на кілька годин в холодильник.
Коментарі
Додати коментар