Почистити оселедець і розділити на два філе. Цибулю, моркву, зелень,
яйця і перець порізати дрібно, огірки - на дуже тонкі пластинки.
Желатин розчинити в 40 мл води, не доводячи до закипання, і ввести його в
сметану. Додати всі нарізані овочі та зелень, а також за смаком -
спеції і сік лімона.На одне філе оселедця покласти начинку і прикрити її
другим філе.
Загорнути оселедець в харчову плівку, зав'язати
кінці і поставити в холодильник, краще на ніч, для застигання.Зранку
розгортаємо, нарізаємо гострим ножем на порційні шматочки. Краса! Ми
зробили все за рецептом, і у нас залишилася начинка, тому ми
нафарширували ще одну оселедець. Якщо ви хочете нафарширувати одну рибу,
то для начинки беріть половину інгредієнтів.
Готується
фарширований оселедець легко, головне в цій справі - акуратно обробити
оселедець на філе. Але особливо зайнятим можна скористатися готовими
шматочками маринованого філе, які продаються в банках.
Коментарі
Додати коментаранонім
110.10.15, 14:17