Співтовариство «СТРАВИ на СВЯТО»

Інші співтовариства

Всі рецепти користувача Голубка

ОСЕЛЕДЕЦЬ фарширований

ОСЕЛЕДЕЦЬ фарширований

Красиво і смачно

Інгредієнти:

оселедець великий - 1 шт.,
морква відварна - 1 шт.,
● цибуля червона - 1 шт.,
перець червоний болгарський - 1/2 шт.,
● яйце відварне - 1 шт.,
● огірок маринований або солоний - 1/2 шт.,
сметана - 200 г,
желатин - 15 г,
сік лимона, сіль, перець, зелень - за смаком.

Спосіб приготування

Почистити оселедець і розділити на два філе. Цибулю, моркву, зелень,
яйця і перець порізати дрібно, огірки - на дуже тонкі пластинки.
Желатин розчинити в 40 мл води, не доводячи до закипання, і ввести його в
сметану. Додати всі нарізані овочі та зелень, а також за смаком -
спеції і сік лімона.На одне філе оселедця покласти начинку і прикрити її
другим філе.

Загорнути оселедець в харчову плівку, зав'язати
кінці і поставити в холодильник, краще на ніч, для застигання.Зранку
розгортаємо, нарізаємо гострим ножем на порційні шматочки. Краса! Ми
зробили все за рецептом, і у нас залишилася начинка, тому ми
нафарширували ще одну оселедець. Якщо ви хочете нафарширувати одну рибу,
то для начинки беріть половину інгредієнтів.

Готується
фарширований оселедець легко, головне в цій справі - акуратно обробити
оселедець на філе. Але особливо зайнятим можна скористатися готовими
шматочками маринованого філе, які продаються в банках.

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 5, з них друзів: 0.

  • Roxanna
  • sa_pe
  • белка15
  • Голубка
  • Санди
1

анонім