Рецепты   viptrophy

Курка маринована в кефірі запечена з картоплею з травами і часником

Курка маринована в кефірі запечена з картоплею з травами і часником

Для любителів курочки привячуєця смачна та швидка в приготувані страва курочка з картоплею в духовці.

Ингредиенты:

інгредієнти:
кефір- 300 мл.
– курячі бедра- 3 шт.
картопля-4 шт.
– трави
сіль перець
часник
– томати- 200 гр.

Способ приготовления

Приготування:
1. У першу чергу робимо маринад. Дрібно ріжемо часник, додаємо його в кефір, солимо, додаємо перець і трави.
2. Стегна маринуємо протягом хвилин 20-25.
3. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Укладаємо його у форму для запікання, додаємо оливкова олія, сіль, перець, трави.
4. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і укласти на картоплю.
5. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму.
6. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду.
7. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
Смачного!

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

В избранном: 1, из них друзей: 0.

  • Yantar_ua
1