Млинці з какао і сухофруктами

Час приготування: 90хв Складність: Посередньо Порцій: 1 порція Кількість: Країна/Регіон: Ціна порції: Вегетаріанський: Ні Без лактози: Ні Дієтична страва: Ні Калорійність: Калорійність у кілоджоулях: Жири: Хлібні одиниці: Білки: Вуглеводи:

Інгредієнти:

3 склянка борошна
4,5 склянка молока
100 грам вершкового масла
7 яєць
3 - 4 столової ложки цукру
5 столової ложки какао
0,5 літри вершків (з жирністю не менше 30%)
по 100 грам інжиру, фініків, кураги
варення мед

Спосіб приготування

Білки відділити від жовтків. Жовтки розтерти з м'яким маслом і цукром,
помішуючи, влити молоко і всипати борошно і какао, старанно вимішати.
Білки збити на круту піну з дрібкою солі і додати до тіста. Обережно
розмішати. Сковорідку розігріти і змастити шматочком сала, наколотим на
виделку. Спекти млинці. Сухофрукти залити кип'ятком і залишити на 5-6хв,
відцідити і порізати соломкою. Вершки збити на круту піну. Теплі млинці
згорнути у вигляді рогаликів, викласти на тарілки, прикрасити збитими
вершками, посипати сухофруктами і полити варенням або медом.
0