Рецепты   tanua

Рис з чорносливом

Рис з чорносливом

Дуже смачно

Ингредиенты:

рис -2 - склянки
вода -4 склянки
чорнослив -пів склянки
морква -1-2 шт
цибуля - 2-3 цуки
сіль за смаком
шафран - 1 чайна ложка
соняшникова олія -2 столові ложки

Способ приготовления

Рис висипати у косрулю та залити вододою  Варити 20 -25 хвилин При середній температурі

Моркву та цибулю помити та почистити. Моркву потерти на тьорку. Цибулю дрібно порізати.

На розігріту потельню поставити сковороду та налити олію. Висипати морку та цибулю. Та тушкувати 5 хвилин при середній температурі.

Потім додати у рис. страву варити ще 10 хвилин  при низькій температурі.

Чорнослив у тарілці або склянці запарити  теплою водою - 1 склянка. На 10 хвилин. Потім дрібно порізати.

На прикінці приготування додати чорнослив, сіль та шафран

Фотографии блюда

  • Добавлено автором

Рецепт от bigmir)net Бараньи котлеты на косточке

1