Рецепти   Yria

Салат з морської капусти

Салат з морської капусти

Дуже корисний (у багавьох відношеннях). До рослинної олії інколи додать "кетчуп чілі" чи гірчицю

Інгредієнти:

моська капуста (відварена з додаванням перцю чи консервована) – 300 г.
консервований огірок
відварена морква
печена цибулина (величенька)
пучечок петрушки(лише листячко)
олія (краще змішати оливкову та соняшникову) – 3-4 ст.ложки
оцет (винний чи яблучний) – 1 ч.ложка
риба з консерви (не з додаванням томату)
відварене яйце та нарізана цибулина (для прикрашання)

Спосіб приготування

 Змішати нарізані соломкою відварену моркву, огірок з морською капустою та нарізаною печеною цибулиною,

змастити рослинною олію (до якої додано оцту), додати листячко (яке позривали з вимитого пучечку петрушки, залишивши одну гілочку для прикрашання).

Виделкою подрібнити рибу з консерви на не дуже мілкі шматочки та додати також.

Викласти салат гіркою, прикрасивши нарізаним яйцем, гілочкою петрушки (можна також квіточками з відвареної моркви чи буряку), кільцями цибулі тощо.

Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 4, з них друзів: 0.

  • gulovenok
  • Аniram
  • Паче
4

Гість: ольчик0408

424.03.13, 02:41Відповідь на 3 від Гість: ольчик0408

А що? Швидко і не надто дороге
Може хто завгодно приготувати!