Рецепти   Yria

Кольрабі у маслі

Кольрабі у маслі

Швидкоруч можна приготувати корисну і досить смачну страву, яка також може застосовуватися як гарнір

Інгредієнти:

кольрабі, вершкове масло, подрібнений чорний духмяний перець, улюблений майонез чи білий несолодкий йогурт; фігурно нарізані овочі та гілочки петрушки, кріп

Спосіб приготування

Кольрабі (може хто не знає, як я колись, кольрабі – така капуста, схожа на буряк) – 3-5 шт., вершкове масло – 2-4 столових ложки, подрібнений чорний духмяний перець (додавати трішечки, на кінчику ножика), улюблений майонез чи білий несолодкий йогурт – 3-5 чайних л.(за смаком, зверху).

Кольрабі почистити, нарізати соломкою чи кубиками. У глибокій сковорідці чи у сотейнику на вершковому маслі довести до готовності, посипавши наприкінці перцем.

Викласти гарненько та тарілку, полити майонезом чи білим несолодким йогуртом. 
Прикрасити Відвареними морквою, буряком та іншими гарно нарізаними овочами, листиками кропу та петрушки, консервованим горошком тощо (як кому більше подобається).

Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 1, з них друзів: 0.

  • gurina-l
3

13.07.11, 18:20


Виявилося, що тут є деяка проблема... коли кольрабі плутають з червонясою великою редькою (така тепер теж є у супермаркетах)
Тому зразу треба знайти зображення кольрабі й уважно подивитися на нього, а лише потім (вже обізнаними) купляти кольрабі для того, щоб підсмажити чи там, як говорять, "припустити у вершковому маслі"

32.08.11, 21:12Відповідь на 2 від Туя