Беремо почищену помиту тушку будь-якої риби, але для мене краще товстолобик або пеленгас, короп
приправляємо приправами перцем, сіллю ; приправи для мяса, риби будь-які що вам подобаються на смак і запах
(але не приправи типу Мівіна, краще купувати у грузинів, азербайджанців які компонують різні прянощі приправи для певної страви)
Добре приправляємо з двох строін,в середині. Намащуємо майонезом теж всю рибу.
Цибулю ріжемо кілечками кладемо всередину і змащуємо союсом.
Потім зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку- десь до200-т градусів
Постійно поглядайте на рибу коли вона буде пектися, я час не засікала скільки вона печетця
PS: якщо берете товстолобика,коропа,пеленгаса можете спочатку його легенько порізати,щоб потім було легше розрізати.
Коментарі
Додати коментарГість: Аннушк@
114.03.10, 20:49
love_cat
215.03.10, 11:26Відповідь на 1 від Гість: Аннушк@
спс попробуй сделать
Гість: Аннушк@
315.03.10, 18:46Відповідь на 2 від love_cat
Я записала себе, когда нибудь попробую
Гість: та пішиви
428.07.11, 15:19
як приготувати соус кетча
love_cat
530.07.11, 19:15Відповідь на 4 від Гість: та пішиви
та я не готувала а купувала, наприклад "Руна"це томатний соус трохи гоструватий з кусочками солодкого перцю та цибулі
Смачного