Соус до пасти:
Готуємо соус бешамель:
в атипригарній каструлі-казанку розтоплюємо ложку масла, кидаємо 3 ложки
муки і обсмажуємо до золотистого кольору. Тоненькою цівкою, помішуючи, вливаємо
молоко (трохи більше, ніж 0,5 л) доводимо до кипіння і варимо доки не стане за
консистенцією схожим на сметану.
Окремо на сковорідці обсмажуємо цибулю, додаємо прізані
гриби, ще хвилин 5 смажимо все разом. Висипаємо до молочного соусу,
приправляємо сіллю-перцем-часником-кропом-петрушкою і за бажанням додаємо сирі
очищені креветки. Разом все готуємо ще пару хвилин.
Подавати з пастою гарячим)
Смачного!
Коментарі
Додати коментар