Тортик "Южная Осетія"

Що ще приготувати з полуниці? Ось що! Тортик здивує своєю лаконічністю, та абсолютною безпечністю для фігури. Пухкенький бісквіт, запашна солодка карамель, товстезний пружний шар насиченої соковитої полуничної начинки відтіненої свіжістю м'яти - це дивовижний тортик.

десерт з полуниці, м'яти та базиліку

Полуничний сезон у розпалі, а фантазія "що б з неї ще такого приготувати" скінчилася? Спробуй освіжаючий незабутній та незамінний для спекотної пори десерт.

сирники від "все буде смачно" тільки зі знежиреного сиру. Магія!

Не можу повірити своїм очам і смаковим рецепторам! Сирники зі знежиреного сиру не розпливаються навіть БЕЗ ДОДАВАННЯ БОРОШНА І МАНКИ! Чудо! Не забувайте слідкувати за фігурою ;) для розмаїття дієти підходять - ідеально Тільки тепер розумію - СИРНИКИ РОБЛЯТЬСЯ НЕ З БОРОШНА І НЕ З МАНКИ, СИРНИКИ РОБЛЯТЬСЯ З СИРУ. Тож, занотую на майбутнє цю знахідку.

Паветра

Торт на повітрі)) Торт з нічого, адже з продуктів майже самі яйця. Повітряний, солодкий, повністю знежирений продукт, не шкодить фігурі. Насичений білком та вуглеводами. Це фантастично пухкий, повітряний бисквіт з власноруч приготованими меренгами. Невагомий, легкий, і просто неймовірний десерт. Страва підходить бідним студентам, яким неможна товстішати. Вигадала цей десерт особисто я, аби чимось пригостити неочікуваних гостей на неспланований свій день народження.