2. Порізати картоплю на дуже тонкі шматочки завтовшки приблизно 3 мм гострим ножем або за допомогою терки (мандоліни). Покласти в миску і залити водою, аби картопля не почорніла.
3. У сковороді розтопити половину масла і обсмажити цибулю з чебрецем, лавровим листком і часником до м'якості.
4. Посипати цибулю петрушкою і прибрати сковороду з плити. Обсушити картоплю паперовим кухонним рушником.
5. У керамічну форму завглибшки приблизно 4 см укласти шар картоплі, посипати половиною цибулі і знову викласти шар картоплі. Додати цибулю, що залишилася, і викласти останній шар картоплі.
6. Довести до кипіння бульйон і залити ним картоплю. Порізати другу половину масла на шматочки і розкласти зверху. Поставити в розігріту духовку на 1 годину до м'якості (картопля повинна легко протикатися виделкою) і коричневої скориночки зверху.
Коментарі
Додати коментарАнна В
124.02.10, 09:33
Гість: Сипулька
224.02.10, 11:24
Вже біжу готувати!
zmi_j
325.02.10, 00:07Відповідь на 2 від Гість: Сипулька
і як воно
Гість: Сипулька
425.02.10, 09:46
Самкота!
Вишиваночка
525.02.10, 21:20