Піцца "Матильда"

Авторська страва.

Інгредієнти:

борошно - до 600 грам
цибуля - 2 великі цибулини і більше (ріпчаста бажано)
вода - склянка
олія - на смак
сіль, орегано, паприка, базилік, оливки і etc. - на смак

Спосіб приготування

Замішуємо прісне тісто. Нарізаємо цибулю кружальцями, дрібно (як подобається). Можна її запанірувати окремо, посмажити окремо і викласти на піццу. Однак нарізана цибуля має пронизувати прісне тісто, додавати можна потім ще більше цибулі, якщо подобається. Вона має добре пропектися. А це залежить від багатьох чинників, навіть від настрою, з яким вирішили щось спекти... Отже, запікаємо в духовці протягом 30-60 хвилини максимум. Гарячою смакує найкраще.
(натхнення і море вражінь)
0