Викладаю інгредієнти в контейнер, дотримуючись такого порядку:
Потім додаю борошно і дріжджі. Ставлю контейнер у хлібопічку. Вибираю програму 6, вагу хліба і бажаний колір скоринки. Натискаю на кнопку «Старт».гарбузове пюре з відваром, перетерте через сито, сметана, соняшникова олія, збите яєчко, сіль і цукор.
(при використанні свіжих дріжджів - 20гр. розводимо у двох ложках теплого молока з мукою і даємо постояти у теплі)
(в процесі замішування необхідно слідкувати за густиною тіста, до якого при
потребі додати муки або води, щоб воно було тугим і не розтікалося)
Після звукового сигналу додаю вимочені родзинки.
Коментарі
Додати коментардруг_Федір
123.05.13, 16:31
Левус
223.05.13, 19:03Відповідь на 1 від друг_Федір