1–1,5 см, посолите, поперчите и сбрызните оливковым маслом. Затем рядом
уложите кружочки помидоров, колечки лука, маслины и зелень. Сбрызните
маслом, плотно заверните пакетики и запекайте при 200 С 25 минут.
Выложите пакетики на тарелки, приоткройте их, отдельно подайте
пшеничный хлеб.
* В этом рецепте можно использовать любые специи
и пряности, например сушеный тимьян, базилик, майоран, орегано.
Коментарі
Додати коментарГість: зпалив москву
16.11.14, 21:49
а шоб смак був ще кращим треба їсти лівою рукою широко розтопирюючи ноги в колінах.
для захисту своїх помідорів треба добрити коріння сечею вороного коня - солити не треба.
щоб позбавити себе від завороту кишок не слід пхати в шлунок гарячі та теплі сири.