Спосіб приготування
		
			1. У блендері подрібнити вафельні коржі. Сир розім'яти виделкою. Додати до сиру вафельну крихту. Добре перемішати.
  2. Шоколад (90 гр.) Поламати на шматочки і помістити в ємність разом з
 вершковим маслом. Розтопити (я розтопила в мікрохвильовці). Добре 
перемішати. Додати шоколадно-масляну суміш до сиру. Добре перемішати. 
Спробувати отриману масу, ласуни можуть додати ще цукрової пудри до 
смаку.
  3. А тепер перший варіант подачі десерту. Шоколадно-сирну 
масу розподілити на харчовій плівці. Зверху покласти банан. Сформувати 
"ковбаску". Прибрати в холодильник хвилин на 20 для застигання.
  4. 
Другий варіант подачі: банан порізати на кружечки. Від тесту відщипувати
 невеликий шматочок, зробити корж. У центр коржі покласти шматочок 
банана. Скачати в кульки. Також прибрати в холодильник на 20 хвилин. 5. 
Через 20 хвилин, натерти шоколад (20 гр.) На дрібній тертці і обваляти в
 ньому нашу "ковбаску" і кульки. І можна подавати до столу.		
	 
			
Коментарі
Додати коментар