Співтовариство «СТРАВИ на СВЯТО»

Інші співтовариства

Всі рецепти користувача Голубка

Торт "Жозефіна"

Торт "Жозефіна"

Легко готувати і смачно

Інгредієнти:

600 гр домашнього сиру
100 мл молока
15 гр желатину
150 гр цукру-пудри
150 мл кондитерських вершків
2 столові ложки какао

Спосіб приготування

Приготувати глибоку посудину, встеливши її харчовою плівкою.


Желатин замочити у холодній воді, згідно вказівок на упаковці.


Сир збити в блендері протягом 3-5 хв, додати цукор-пудру і продовжувати збивати ще декілька хвилин.


Нагріти молоко і в ньому, помішуючи, розпустити желатин.


Молоко із желатином повністю охолодити  і додати до сиру, продовжуючи збивати.


Тим часом збити у міксері вершки. З’єднати вершки із сирною масою,
додаючи сир малими порціями до вершків і продовжуючи мішати на найменшій
швидкості міксеру.

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 6, з них друзів: 0.

  • Art 1С
  • Fate
  • Roxanna
  • STRAWBERRY
  • Vita F
  • белка15
3