- Гарбуз почистити, нарізати крупними шматками, викласти у жаротривку форму і запекти до готовності приблизно 35-40 хвилин.
- Вага спеченого почищеного гарбуза має становити 400 г.
- Здрібнити гарбуз блендером, сполучити з вершковим маслом і прогріти.
- Вистудити, сполучити з борошном, жовтком, сіллю, чорним меленим перцем та мускатним горіхом, замісити тісто. Воно не має бути тугим, а має бути дуже податливим, «живим», бо тут дуже легко забити тісто і галушки стануть твердими.
- Чайною ложкою відділяти галушки, обкачувати їх у борошні і злегка притискати кожну виделкою для утворення неглибоких смужок-борозенок згори. Ці борозенки допоможуть поливці краще контактувати з галушками і надовше затримуватись під час їжі.
- Порціями відварити галушки у великій кількості підсоленої води.
- Після спливання галушок і повторного закипання води варити на вогні нижче середнього 2-3 хвилини.
- Вийняти друшляком, дати стекти воді і відразу сполучити з поливкою, при бажжані посипати натертим сиром
- Вершкове масло (100 гр) розтопити на пательні, викласти у нього почищений і розрізаний навпіл зубчик часника і прогріти 1 хвилину.
- Вийняти часник.
Коментарі
Додати коментарГість: Єgor)
17.10.21, 00:50
я раньше чистил, резал кабак на мелкие дольки, посыпал цукром и в духовку, але клёцыки выглядять не менш аппетытно, обовъязково спробую) Якщо-б у Кытайи росли кабакы, йисти k@Жена воны-б точно не стали)))![](//i3.i.ua/v2/smiles2/bravo.gif)