Коржі. Пачку
мякого маргарину розмішайте зі склянко борошна. Поставте у холодильник на одну
годину.
Далі змішайте 150
гр сметани, одне яйцке та 2 склянки
борошна. Тісто, яке приготували раніше і яке постояло на холоді, розкачайте,
посипте борошном, на середину покладіть щойно приготовлене, загорніть і знову –
на холод. І так тричі з інтервалом у годину – розкачуємо, складаємо в
конверитк. Готове тісто поділіть на вісім частин. Розкачайте тонким шаром і
випікайте.
Крем.
Пять жовтків
збийте зі склянкою цукру, додайте дві столові ложки борошна і знову збийте. 0, 7 л молока закипятіть, влийте
приготовану, трохи розведену холодним
молоком масу і варіть, помішуючи, 10-15 хвилин. До загуснення.
100 гр вершкового
масла розітріть з такою самою кількістю цукру. Зєднайте із заготовкою, що вже
охолонула. Змажте листкові коржі та зилишіть на ніч, щоб просякли. На ранок
торт готовий.
Коментарі
Додати коментар