Пиріг з абрикосами та шоколадом
Пиріг з абрикосами та шоколадом
Інгредієнти:
1,5 ст . борошна
4 яйца
200 гр вершк. масла
3\4 ст. цукру
1 ч. л. порошку для випікання
ванілін
50 гр изюма
100 гр черного шоколаду
абрикоси свіжі або мариновані
Спосіб приготування
Яйце збити з цукром, додати і перемішати або збити
міксером на маленькій швидкості борошно, перемішане з порошком, розтопленим і
охолодженим маслом. Дно рознімної форми (24 см) змастити маслом, вилити половину тіста. на
тісто викласти порізані абрикоси, поламані на маленькі шматочки шоколад або потертий на дрібну тертку,
родзинки, вилити решту тіста.
Пекти при 175 С 40 хвилин. Подавати охолодженим.
Коментарі
Додати коментар