Змішуємо всі інгредієнти до однорідності і вкінці вливаємо воду та молоко. Випікаємо на середньому вогні на сухій сковорідці.
Начинку готуємо на свій смак та насолоджуємося
Смачного
Цей рецепт перевірений часом та поколіннями, бо мені він дістався в спадок від моєї бабусі. Їх рецепт просили всі друзі, сусіди та знайомі, бо вони тонесенькі, смачні, еластичні, а ще універсальні, бо підходять як для солодкої так і для солоної начинки
Коментарі
Додати коментарml50
115.08.24, 09:06
Зробіть начинку:сир (творог)+корінь хріну натертий на терці ( щоб не їв очі,трохи його потримати в морозильній камері)
+ цукор,
+родзинки,сметена
Дуже добре такі блини,як закуска до горілки.Солодкий сир з хріном- неймовірний смак.