- Кухня: Домашня
- Час: 15 хв.
- Складність: Легко
Как всегда - просто,бюджетно и не вредно)
Інгредієнти:
1 кг. свежемороженой ставриды или сельди
3 ст.л. соли
2 ч.л. сахара
0,5 ч.л. лимоной кислоты
0.5 литра холодной кипяченой воды
горчичные зерна
перец черный горошком
перц душистый
растительное масло
Коментарі
Додати коментарYurGo
130.03.12, 12:35
Це вже вийде 24 год 15 хв
shade of wind
21.04.12, 02:17
ну.... ну такі да, 24.15.
і ще, лібше просто лимон видавити 2-1.5 шт приблизно.
перед тим як рибу промити, попробуйте!!!, ми маринуем різні види риб, різного розміру, результат буде різним. миж не порційні кусочки маринуєм.
питання про перці і тд ГОРОШКОМ? це прикраса?, бо смак свіжорозгризеного зернятка .... локально в роті робить БУБУХ. яб прикрасив якось "лагідніше", хоча якщо мета зробити"сюрпрайз", і на деякий час виключити смакові рецептори жерві. то ок.)