1. Підігріти молоко і розтопити в ньому мед та масло
2. Перемішати в мисці сухі інгрідієнти (муку, розпушувач, спеції). Додати молочну суміш і ретельно пермішати
3. Вилити тісто у змазану маслом і присипану мукою форму
4 Випікати 1.15 - 1.30 год при температурі 150 С
Коментарі
Додати коментарГість: Lanari
110.05.10, 16:27
Мабуть,дуже смачно,але не можна мед нагрівати взагалі,бо то вже ОТРУТА.
tanjuwa
210.05.10, 16:29Відповідь на 1 від Гість: Lanari
Пряникі споконвіку на меду роблять і ще ніхто не отруївся
jurek1962
35.08.10, 14:47
Цікаво, а в хлібопічці можна таку смакоту "замутити"?
Ну зовсім в таку спеку нема бажання духовку вмикати
tanjuwa
45.08.10, 15:07Відповідь на 3 від jurek1962
Так, запросто, я останным часом в ній тіки і печу
Робиш молочну суміш окремо, заливаєш у відерце, засипаєш змішані сухі інгрідієнти і включаєш програму "Бездріжжова випічка", "Пиріг" або "Кекс" ( у різних виробників по різному називається)
Єдине що в кінці треба перевіряти зубочисткою чи пропікся і в разі потреби додавати трохи часу в режимі "Випічка"
jurek1962
55.08.10, 15:18Відповідь на 4 від tanjuwa
Дякую!
На днях обов'язково спробую!
jurek1962
65.08.10, 15:20Відповідь на 5 від jurek1962
Тільки мабуть треба масу і кількість інгредієнтів приблизно підкоригувати. А 500 г меду, то не забагато?
tanjuwa
75.08.10, 15:34Відповідь на 6 від jurek1962
Я би не радила. Співвідношення вірні, можна хіба для початку взяти половинну порцію
jurek1962
85.08.10, 15:51
Моя хлібопіч випікає 700 і 900 гр. А тут молоко+масло+мед+мука=1350
jurek1962
95.08.10, 15:52Відповідь на 8 від jurek1962
одним словом, спробую і поділюсь враженнями
tanjuwa
105.08.10, 16:04Відповідь на 8 від jurek1962
Моя номінально пече максимум 1 кг, але з цією пропорцією чудово справляється
Хоча вам ніхто не заважає взяти половину і буде якраз 700 г