Огірки помити і розрізати повздовж на 4-6 частин. Додати решту складників і ретельно перемішати. Залишити все настоюватися, а через 4 години розкласти у банки (на дно банки покласти петрушку і духмяний перець), накрити покришками і стерилізувати в киплячій воді протягом 40хв. Банки вийняти і закрутити покришки. | |
Коментарі
Додати коментарpipa1945
114.08.12, 12:07
Дякую! Смачного тобі, Галино!
)


Левус
214.08.12, 12:21
Чудово! Якраз доречі, використаю для маринування

serg020777
314.08.12, 12:35
друг_Федір
414.08.12, 15:04
Дякую за рецепт!
Я вже відкривав своє асорті. Один помідор з'їв, ніби все в нормі, другий геть зовсім не відчутно оцету, огірки мягкуваті, лише кабачки годяться. Перетримав під час стерилізації
Вишиваночка
514.08.12, 18:18Відповідь на 1 від pipa1945
Трошки бавилась огірочками, дуже смачний рецепт! 
Дякую ПетреВишиваночка
614.08.12, 18:19Відповідь на 2 від Левус

Будьласка, дуже смачні огірочки вийшлиВишиваночка
714.08.12, 18:19Відповідь на 3 від serg020777
Вишиваночка
814.08.12, 18:20Відповідь на 4 від друг_Федір

Все добре! Під закусочку все підеAt
914.08.12, 23:40
з оцтом і мариновані
Вишиваночка
1015.08.12, 00:29Відповідь на 9 від At




...чому так сумно ?... я вже насолила! ..а це так для асортиментуДо речі дуже смачні огірочки і не відчувається, що мариновані.....одну баночку так і не встигла закрутити.....з"їла