Дріжжі розчинити у теплому молоці ,коли опара підросте додати розтерті з
цукром жовтки. У розчину додаємо муку, солимо і замішуємо тісто.
Місити до появи пухирців (приблизно 45 хв, або до години !!!) після чого
додати розтоплений жир.
Знову перемішуємо, щоб тісто ввібрало жир і додаємо родзинки ( попередньо
намочені у воді і обкачані у муці) та цедру з лимона.
Перемішуємо і накриваємо , ставимо щоб підійшло.
Коли тісто збільшиться у двоє , накладаємо у форми змащені жиром на 1/3
і ставимо щоб підросло.
Після цього, як форма наповниться, змащуємо збитим яйцем і печемо у гарячій
духовці (190-200 град. ) протягом 45хв.
Коментарі
Додати коментардруг_Федір
15.02.12, 18:14
Ще довго до Паски
Вишиваночка
26.02.12, 00:13Відповідь на 1 від друг_Федір
Це щоб мати час вивчити Дякую що завтіав
At
31.04.12, 16:17
цікаве фото
Вишиваночка
41.04.12, 16:19Відповідь на 3 від At
Це моя пасочка з минулого року Дякую за візит
At
51.04.12, 16:40Відповідь на 4 від Вишиваночка
гарна! і паска і з вас господиня!
Вишиваночка
61.04.12, 16:50Відповідь на 5 від At
Дякую щиро Приємно, що Вам засмакувало Ще додаю до тіста трішешки кокосової стружки - буде ще смачніше
At
71.04.12, 17:12Відповідь на 6 від Вишиваночка
не "дражніться" бо будете мати на Паску гостей з Станіславова
Вишиваночка
81.04.12, 21:45Відповідь на 7 від At
..завжди раді гостям
At
91.04.12, 22:05Відповідь на 8 від Вишиваночка
я як приїду, то вже не сам і не на один день
Вишиваночка
101.04.12, 22:38Відповідь на 9 від At
...та нічого у мене подвір"я велике,спальники і палатки прихопіть на всяк випадок