Желатин покладіть в невелику ємність, залийте 3 ст. л., холодної
кип'яченої води і залишіть на 10 хвилин. Коли желатин розм'якне,
помістіть його в каструлю з водою (приблизно 50-60 мл), поставте на
маленький вогонь і нагрівайте до повного розчинення желатину.
Редиску і зелень для терріну з сиру промийте, висушіть і дрібно наріжте.
З'єднаємо всі інгредієнти для терріну з сиру. До сиру додайте вершки, хрін, желатин, редиску, зелень, лимонний сік, сіль і перець за смаком. Все це ретельно перемішайте.
Форму для приготування терріну з сиру застеліть харчовою
плівкою, заповніть її сирною масою, накрийте та покладіть зверху дощечку
або товсту картонку, поставте гніт і сховайте в холодильник на 4-5
годин. Готово!
При подачі террін з сиру викладіть на блюдо, зніміть плівку і розріжте на порційні шматки. Можна подати з картоплею, відвареною в мундирі.
Коментарі
Додати коментар