1. У сковороду наливаємо олію і майже стільки ж води. Висипаємо тоненько порізану півкільцями цибулю і підсмажуємо до напівготовності.
2. На цибулю зверху викладаємо порізані кільцями (не тонко) помідори і підсмажуємо з однієї сторони.
3. Яйця збиваємо виделкою з сіллю, додаємо сметану і продовжуємо збивати до однорідної масси.
4. Перевертаємо помідори на інший бік і зразу ж зверху заливаємо яйцями з сметаною. Смажимо до готовності.
5. Якщо знизу омлет вже готовий, а зверху ще рідкий, розріжте його на чотири частини і переверніть.
6. За бажанням готову страву можна посипати зеленню. Смачного!
Коментарі
Додати коментарSFM
12.09.13, 06:59
смачна річ, батько полюбляв цю страву, але без води. на омлет воно не дуже було схоже, більше на густий борщ, а смак мммммм. Аня господиня
LadyAnn
22.09.13, 13:09Відповідь на 1 від SFM
дякую!
Патрисия
32.09.13, 15:43
По-моему, можно спокойно обойтись без воды. Я частенько делаю такой омлетик. Вкусно!
SFM
42.09.13, 16:58Відповідь на 2 від LadyAnn
готуйте ще
Lyubasha1952
52.09.13, 19:24
Очень люблю готовить омлет с овощами, особенно с цветной капустой. Быстро и вкусно. А воду в масло...первый раз слышу.
LadyAnn
62.09.13, 19:36Відповідь на 3 від Патрисия
звичайно можна, але вода додається для того, щоб під час нагрівання в олії не утворювались канцерогени
LadyAnn
72.09.13, 19:38Відповідь на 4 від SFM
на численні прохання користувачів...
SFM
82.09.13, 19:39Відповідь на 7 від LadyAnn
так за нами не заржавіє
LadyAnn
92.09.13, 19:48Відповідь на 5 від Lyubasha1952
вода додається для того, щоб під час нагрівання в олії не утворювались канцерогени
а як ви готуєте омлет з цвітною капустою?
LadyAnn
102.09.13, 19:49Відповідь на 8 від SFM
я вже це помітила