Рецепти   _malvina_

Фарширований перець

Фарширований перець

Дуже люблю цю страву.

Інгредієнти:

солодкий перець - 10шт.
фарш - 700гр
морква - 2шт.
цибулька - 2шт.
рис - 50гр.
томат, або томатна паста
сіль, перець, цукор

Спосіб приготування


1. Перець гарно вимити, зрізати шапочки і вибрати серцевину. 

2. Фарш (свиний,куряий,телячий... на ваш смак) посолити, поперчити, всипати рис і додати трішки кипяченої води - для того щоб він був сочнійший, якщо ви любите то можна додати смажену цибульку з морквою, все гарно вимішати. 

3. Нафарширувати перець і скласти в казанок.

4. Готуємо підливку. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Розігріти сковорідку, вкинути цибулю та моркву, трішки підсмажити і додати 25гр вершкового масла, розмішати, всипати 1.5 ст. ложки борошна та 2 ложки томатної пасти, все залити водою. Підливу постійно помішувати, щоб борошно не взялося комочками, посолити та додати цукор (для тих хто любить солодку підливу) дати закипіти. 

5. Заливаємо наш перець підливою, ставимо на вогонь, дати закипіти потім зробити повільний вогонь і залишити варитися на 1 годину. Смачного.

П. С. Шапочки які ви зрізали не викидайте, а покладіть на дно казанка, тоді ваш перчик не пригорить. 

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 8, з них друзів: 0.

  • CkiFF
  • G dji
  • gurina-l
  • pinklink
  • Svitlan@
  • Валерия963
  • ТАЛА***
6

215.07.10, 10:10Відповідь на 1 від sixela

дякую

Гість: xanka

330.10.10, 13:53

Ням-ням Люблю фаршированный перец особенно когда фарша намного больше, чем риса