лук мелко порезать или пропустить через мясорубку
пожарить, добавить в фарш
положить приправу (по вкусу)
мелкопорезанный чеснок
соль
хорошо вымешать фарш
начинить кишки не очень плотно (воспользовавшись спец. насадкой на мясорубке)
на сковородку застелить пергамент или фольгу
немножко смазать постным маслом
выложить колбасы
поколоть иголкой, чтобы не полопались
жарить в духовке мин 30-40
Коментарі
Додати коментарГість: мары
123.08.12, 14:27
ЛанаСкала
223.08.12, 14:32Відповідь на 1 від Гість: мары
Спробували?
Terek
37.02.13, 15:15
ЛанаСкала
47.02.13, 15:17Відповідь на 3 від Terek
Лесь Кавун
510.02.13, 21:57
БРАВО !!!
Я теж роблю найрізноманітніші сорти ковбас. Домашню я роблю так: жирна свинина і трохи кролятини, часник, перець, сіль. ВСЕ !!! Дуже довго руками виминаю - хвилин 40. І тоді вуджу у шафі 2 години димом - яблуня, вишня, виноградна лоза.
ЛанаСкала
610.02.13, 22:04Відповідь на 5 від Лесь Кавун
Ой, підкопчена ковбаса - це взагалі смакота неймовірна. Не те, що прилита "жидким димом" (конденсатом сажі).
Я роблю теж в основному класичну - Свинина, сало, часник, сіль, перець. І не треба сильно пережарювать. -
А цей рецепт, як один із варіантів.
Лесь Кавун
710.02.13, 22:20Відповідь на 6 від ЛанаСкала
та я знаю, бо перед тим як набивати всю партію, то кладу на пательню одну маленьку і обжарюю, тоді даю їй вистигнути, а тоді пробую і точно знаю, - чого бракує і скільки
ЛанаСкала
810.02.13, 22:31Відповідь на 7 від Лесь Кавун
Я вже якось приноровилась на око оприділять - скільки чого треба. А жарю в духовці. А ще декілька порцій в кульочках заморожую в морозилці. При потребі - взять розморозить, викласти на сковорідку, поколоть і в духовку.
Лесь Кавун
910.02.13, 22:44Відповідь на 8 від ЛанаСкала
Морозилка, то Я теж їх (3 шт.) ефективно використовую !!! Але ось ковбасу та в морозильну камеру та ще й сиру ще не пробував
ЛанаСкала
1010.02.13, 22:59Відповідь на 9 від Лесь Кавун
На різдвяні свята я нароблюю багато ковбас . Купляю метрів десять кишок. м"яса, сала (можна щоковини чи очеревка, воно дешевше, але не гірше). А потім вже півдня з ними морочусь(до речі, сало простіше на м"ясорубці перемолоть). Так зате потім готову ковбаску дістанеш та й зажарюй.