Натерти редьку,посолити, перемішати, залишити на годину-дві, щоби пустила сік і трохи вивітрилась (не кожен шлунок сприймає свіжотерту)
Подрібнити решту продуктів, перемішати. заправити.
Мінімум зусиль - максимум смаку і користі
всі доступні продукти
Коментарі
Додати коментарГість: ольчик0408
123.03.13, 10:03
класний і корисний!
doktor_khaos
223.03.13, 19:43Відповідь на 1 від Гість: ольчик0408
На здоров'я!
Гість: kuharochka
311.04.13, 01:08
cooking.korpunkt.com.ua - CooKING - дуже смачні і перевірені рецепти
doktor_khaos
412.04.13, 11:59Відповідь на 3 від Гість: kuharochka
Дякую, обов'язково завітаю
Гість: kuharochka
512.04.13, 12:03Відповідь на 4 від doktor_khaos
дякую
АЙСЕДОРА
623.06.18, 11:48
Чорна редька не часто стає королевою страви. Дякую.
doktor_khaos
723.06.18, 23:05Відповідь на 6 від АЙСЕДОРА