Рецепти   Nadjusuk

Салат «Печінковий»

Салат «Печінковий»

Актуальний взимку на святковий стіл...

Інгредієнти:

• 300 г відвареної печінки
• 2 цибулини
• 200 г будь-яких їстівних варених грибів
• 4 відварених яйця
• 100 г твердого сиру
сіль, перець – до смаку
майонез

Спосіб приготування

Печінку – соломкою…

Цибулю – соломкою, а тоді смажити на олії до золотистості…

Відварені гриби порізати.

Відварені яйця – соломкою…

Твердий сир – соломкою…

Посолити, поперчити, заправити майонезом до смаку…

Перед подачею можна прикрасити зеленню...

Смачного! =)

Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 8, з них друзів: 0.

  • Art 1С
  • Natalyvanilla
  • RuslanaK
  • Wolf-bil
  • белка15
  • Лена-облачко
2