Приготуваня:
Кабачки миємо, чистимо і тремо на тертці як на деруни, гарненько солимо перемішуємо і залишаємо хв на 10. Після того як кабачки дали сік віджимаємо, зливаємо рідину (вона нам не потрібна) додаємо до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, солимо якщо потрібно, все змішуємо. Беремо приблизно 150-200мл.теплой кип'яченої води і розводимо наше тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додаємо олію в суміш і випікаємо на гарячій сковороді .Тремо моркву, часник, додаємо майонез, змащуємо млинець і згортаємо .
Приємного апетиту!
Коментарі
Додати коментарГість: друг 71
118.06.12, 21:53
candy-candy*
218.06.12, 21:57Відповідь на 1 від Гість: друг 71
Спробуй, дуже смано

Гість: Samoi1
319.06.12, 01:24
Куркума, карі це приправи?


завтра скоштую
candy-candy*
419.06.12, 12:56Відповідь на 3 від Гість: Samoi1

Карі - це готові гострі індійські пряні суміші. Вони надають стравам неповторний смак і чудовий аромат Сходу. Суміші карі використовують і як соуси, і як сухі суміші. Вони чудово доповнюють страви з м'яса, риби, овочів та птиці. Куркума це теж пряна приправа, яку можна знайти у супермаркеті чи ринку.Гість: erika44
520.06.12, 18:30
А я купую приправу карі лагідну. А куркуму можна добавляти в млинці чи вироби з борошна - тісто буде жовте (зараз так всюди й роблять) - вигляд гарний, ніби багато жовтих яєць додано.
Гість: все будет ок
621.06.12, 10:36
зачем отжимать сок кабачков, чтобы выпить, а затем вливать в массу теплую воду? Ведь сок намного полезнее!
Вишиваночка
721.06.12, 22:25
Дуже цікавий рецепт ,потрібно спробувати.
AnellLisa
822.06.12, 10:20
А морковь свежая или вареная?
candy-candy*
922.06.12, 23:17Відповідь на 5 від Гість: erika44
candy-candy*
1022.06.12, 23:22Відповідь на 6 від Гість: все будет ок
Так, сік не варто зливати адже млинці втрачають свій смак і поживність. Спершу спробувала по рецепту, але потім вирішила не зливати соку
