Рецепти   Туя

Вершки з житнім хлібом та сливами

Вершки з житнім хлібом та сливами

делікатес!

Інгредієнти:

житній хліб, вершки, цукрова пудра чи цукор, сливи (чорнослив)

Спосіб приготування

Вершки (більше ніж 30%-ні) – 50 г., цукрова пудра (можна і цукор) – 10-20г.(за смаком), хліб житній – 75 г., сливи сушені (чорнослив) – 6-12 штук.

1. Сушені сливи занурити у воду, що кипить десь на хвилину-дві, відкинути на друшляк, а потім на серветку, щоб не залишилося води.

2. Шматочки житнього хліба, обрізавши скоринку, підсушити у тостері. Коли вже не будуть гарячі, покришити, подрібнити.  

3. Вершки міксером (чи спеціальним „вінчиком”), додаючи поступово цукрову пудру (чи цукор) перетворити на міцну піну.

4. У гарну величеньку піалу (чи якийсь інший посуд, краще прозорий) на дно тонким шаром насипати подрібнений житній хліб. Потім на нього – вершкову піну, зверху - кілька слив, посипати зверху знову подрібненим житнім хлібом, потім новий шар вершкової піни і так само викладати шарами у такій послідовності, залишивши якнайкраще подрібнений хліб, щоб посипати зверху. 

Фотографії блюда

  • Додано автором

В обраному: 3, з них друзів: 0.

  • gurina-l
  • С223344
3

Гість: HjSergey

23.07.11, 18:15Відповідь на 1 від Yria

Выглядае дуже смачно

32.08.11, 03:44Відповідь на 2 від Гість: HjSergey