1. Сушені сливи занурити у воду, що кипить десь на хвилину-дві, відкинути на друшляк, а потім на серветку, щоб не залишилося води.
2. Шматочки житнього хліба, обрізавши скоринку, підсушити у тостері. Коли вже не будуть гарячі, покришити, подрібнити.
3. Вершки міксером (чи спеціальним „вінчиком”), додаючи поступово цукрову пудру (чи цукор) перетворити на міцну піну.
4. У гарну величеньку піалу (чи якийсь інший посуд, краще прозорий) на дно тонким шаром насипати подрібнений житній хліб. Потім на нього – вершкову піну, зверху - кілька слив, посипати зверху знову подрібненим житнім хлібом, потім новий шар вершкової піни і так само викладати шарами у такій послідовності, залишивши якнайкраще подрібнений хліб, щоб посипати зверху.
Коментарі
Додати коментарYria
11.07.11, 22:10
Гість: HjSergey
23.07.11, 18:15Відповідь на 1 від Yria
Выглядае дуже смачно
Туя
32.08.11, 03:44Відповідь на 2 від Гість: HjSergey