1. Увімкнути, щоб розігріти, „духовку”.
2. Цибулину нарізати (не надто вузенькими шматками).
3. Форму (чи казанчик, сотейник без ручки і т.ін.) змастити вершковим маслом та викласти на дно трішечки порізаної цибулі.
4. Філе риби промити, нарізати шматочками, трішечки посипати орегано і подрібненим перцем, потім зверху викласти ще шар порізаної цибулі.
5. Залити все молоком (як варіант: молоком зі сметаною).
6. Запікати страву „до готовності” під кришкою чи під "фольгою", а потім, щоб зверху утворилася апетитна скоринка, трохи відкритою.
–> на стіл, підклавши під гарячу форму спеціальну „підставочку”.
Смачного!
Коментарі
Додати коментарYria
13.07.11, 17:37
Туя
23.07.11, 17:40Відповідь на 1 від Yria