Яйця збити з 1 склянкою цукру (можна додати трохи ванілі)
Додати сік лимона і просіяне борошно. Все добре перемішати.
Вилити тісто для бісквіта в змащену олією і присипану борошном форму.
Поставити в попередньо нагріту до 180 градусів духовку і випікати.
Залити желатин гарячою кип'яченою водою(десь пів склянки), дати настоятися на час випікання бісквіта.
Нарізати банани і полити їх лимонним соком, щоб не чорніли.
Сметану збити з 1 склянкою цукру, желатин прогріти на невеликому вогні
до повного розчинення (не доводячи до кипіння), додати в крем.
Готовий бісквіт розрізати уздовж на дві частини.
А тоді ці дві частини понадрізати з верху ножем.
Застелити форму плівкою.
Покласти на дно бісквіт. Викласти половину бананів і залити половиною крему.
Тоді знову покласти бісквіт, банани і залити кремом.
Поставити в холодильник на 2 години для застигання.
Тоді вийняти форт з форми зняти плівку і переложти на тарілку.
А ось він у розрізі.
Смачного!!!
Коментарі
Додати коментарГість: Жорж Санд
123.07.11, 10:17
надо попробывать
Гість: fhkfyi
22.08.11, 17:02