Перед подачею на стіл трішечки приправляю зеленню кропу і петрушки, кладу по ломтику квашеного огірка і помідора. До плову подаю чорний і білий хліб, солені чорні грузді та вишневий компот.
Український плов з білими грибами, заправлений кизилом та домашнім соусом з помідорів "Малинівка"
рис 2 сортів /по половині/ - 750 г;
мясо /свинина/ - 0,5 кг;
білі гриби /свіжі або свіжозаморожені/ - 0,5 кг;
вода - 1,2 л;
кизил - 9 ягід;
домашній томатній соус з помідорів малинівка - 2 ст.ложки
морква - 150 г;
цибуля - 50 г,
смалець - 200 г
приправи до плову
сіль - 1 ст.л (до смаку)
перець - 1 ч. л.
Коментарі
Додати коментарAмaзонка*
113.03.11, 08:55
... чому мясо обжарюєш в смальці, а не в олії ???
Cяночка*
225.05.11, 10:31
Іванка**
325.05.11, 12:38
Степанов Я
425.05.11, 14:08
Толян Одессит
525.05.11, 18:53
Julia_21*
625.05.11, 19:27
Aмaзонка*
725.05.11, 19:50Відповідь на 1 від Aмaзонка*
Алекс, ти так і не відповів на моє запитання ???
Teрминатор*
826.05.11, 07:35
Гість: Премьер_Я
926.05.11, 08:41
клас
Лесь Кавун
101.01.12, 13:07Відповідь на 1 від Aмaзонка*
тільки в смальці і не інакше - це плов !!!