Рецепти   Лесь Кавун

Український плов з білими грибами

Український плов з білими грибами

Український плов з білими грибами, заправлений кизилом та домашнім соусом з помідорів "Малинівка"

Інгредієнти:

рис 2 сортів /по половині/ - 750 г;
мясо /свинина/ - 0,5 кг;
білі гриби /свіжі або свіжозаморожені/ - 0,5 кг;
вода - 1,2 л;
кизил - 9 ягід;
домашній томатній соус з помідорів малинівка - 2 ст.ложки

морква - 150 г;
цибуля - 50 г,
смалець - 200 г
приправи до плову
сіль - 1 ст.л (до смаку)
перець - 1 ч. л.

Спосіб приготування

Рис заливаю водою і залишаю на дві години. ... Обжарюю 15 хвилин мясо у смальці, додаю білі гриби, моркву і цибулю і смажу ще 5 хвилин. Переставляю на розпилювач і додаю рис, сіль, перець, приправи і усі спеції, .... Заливаю літрою кипятку і ставлю на малесенький газ на 48 хв /тричі помішую;  при потребі додаю кипятку/. 

Перед подачею на стіл трішечки приправляю зеленню кропу і петрушки, кладу по ломтику квашеного огірка і помідора. До плову подаю чорний і білий хліб, солені чорні грузді  та вишневий компот.


Фотографії блюда

  • Додано автором
показати усіх

В обраному: 30, з них друзів: 0.

  • Alter ego*
  • attta
  • dytyna
  • Galine
  • gonduras
  • l1505
  • pony20
  • Пробіотик
  • Светуня
  • фарм
55

113.03.11, 08:55

... чому мясо обжарюєш в смальці, а не в олії ???

725.05.11, 19:50Відповідь на 1 від Aмaзонка*

... чому мясо обжарюєш в смальці, а не в олії ???
Алекс, ти так і не відповів на моє запитання ???

Гість: Премьер_Я

926.05.11, 08:41

клас

101.01.12, 13:07Відповідь на 1 від Aмaзонка*

тільки в смальці і не інакше - це плов !!!

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна