До трилітрової банки покласти кілограм свіжих, чистих ягід вишні (можна: малини, смородини або винограду), додати кілограм цукру, ввілляти 2-і пляшки горілки і накрити капроновою кришкою. Настояти 2 тижні в тепломі, темному місці, іноді помішуючи цукор. Потім злити цю настоянку до іншого закритого посуду, а ті ягоди, що залишилися, залити охолонувшим окропом, настільки, щоб вони були цілком покриті водою. Знову їх залишити настоюватися на 2 тижні, затим злити цю рідину і змішати її з тою, що була злита раніше. Тепер залишається розлити все у пляшки і лікер готовиј. А вишні можна використати для приготування торта «П'яна Вишня».
На здоров'я!
Коментарі
Додати коментар