Рецепти   нік повинен

Кавове Морозиво

Кавове Морозиво

Це морозиво взяте з книжки Миколи М. Пучерова «Все Про Каву». Там є ще чимало цікавих рецептів кондитерських і кулінарних виробів з використанням кави.

Інгредієнти:

1. жовтки — 4 шт.;
2. цукор — 250 г;
3. кава з молоком — 3 скл.

Спосіб приготування

    4 яєчні жовтки добре розтирають з 250-а грамами цукру, додають 3 склянки міцної кави з молоком і ставлять на вогонь. Постіјно перемішуючи, доводять до кипіння. Знімають з вогню і продовжують перемішувати до повного охолодження. Суміш виливають у мороженицю і заморожують. Подаючи морозиво на стіл, можна прикрасити јого поверхню піною зі збитих вершків або фруктово-ягідним сиропом.

    Смачного!

Фотографії блюда

  • Додано автором

Рецепт від bigmir)net Сельдь под шубой

показати усіх

В обраному: 9, з них друзів: 0.

  • Argentina
  • Damira
  • elena-669
  • kamely
  • larisapan
  • PATRIOT@
  • АльБі
  • Лена-облачко
7

221.02.11, 11:10Відповідь на 1 від starik-6533

Дякую, сер! Ви справжніј цінитель української кухні.

321.02.11, 17:25Відповідь на 2 від нік повинен

100%%%

Гість: Roza863@email

527.02.11, 10:40Відповідь на 4 від Гість: Roza863@email

Спасибі, мем! Я, звичајно, не в змозі виразити вам усю свою вдячність.