Всі складові салату крупно потерти на тертушці, розділивши яєчні білки та жовтки.
У терте копчене м`ясо додаємо мілко подрібнений часник та трішечки майонезу. Перемішуємо.
Беремо кільце з форми для випічки та кладемо його на велике кругле блюдо.
Блюдо трішки змащуємо майонезом та викладаємо зверху терту картоплю, розправляємо виделкою та змащуємо майонезом.
Зверху викладаємо нашу копчену суміш та зозправляємо виделкою.
Потім викладаємо ківі і трішки змащуємо майонезом.
На ківі викладаємо шар тертих білків і змащуємо майонезом.
Далі викладаємо шар моркви і змащуємо майонезом.
На моркву викладаємо терте яблуко і знову змащуємо майонезом.
Останній шар - тертий сир. Викладаємо, трохи розправляємо виделкою і змащуємо майонезом.
Зверху прикрашаємо салат тертими жовтками і зеленню. Можна також прикрасити шматочками ківі.
Чудовий святковий салат готовий.
Краще дати йому відпочити у холодильнику годинку і потім пригощати гостей.
Також, цей слат можна робити порційно для кожного гостя.
Смачного!
Коментарі
Додати коментар